21 Ağustos 2013 Çarşamba

BRC LPG Sıralı Otogaz



Günümüzde kullanılan birçok enerji kaynağı bulunmaktadır. Bunların başında renksiz, kokusuz ve daha ekonomik olan LPG gelmektedir.

Propan ve bütan gazlarının belirli oranlarda karıştırılması ile elde edilen LPG, sıvılaştırılmış petrol gazı anlamına gelmektedir.

Bu gaz hayatımızın pek çok alanında enerji yakıtı olarak kullanılmaktadır ve olası kaçakların kolaylıkla tespit edilebilmesi için sonradan kokulandırılmaktadır.

Yanıcı ve patlayıcı özellikleri olan LPG, basınç altında sıkıştırılarak saklanabilme özelliğine sahiptir. LPG Sıralı Otogaz Sistem ise, teknolojinin gelmiş olduğu en son noktadır ki, araçlarda kullanılan başlı başına bir yakıt sistemidir.

Benzine göre çok daha ucuz ve çevre dostudur. İdeal koşullarda yaklaşık %40’a varan oranda tasarruf sağlar.

Kapalı sistem içerisinde olduğundan dolayı, sızma ve buharlaşma gibi enerji kayıpları yaşanmaz. Tam verimli kullanılabilir.  Otomobil sektöründe petrole alternatif enerji türü için yapılan araştırmalar sonucunda kullanılmaya başlanmıştır ve günümüzde en yeni halini alarak yaygınlaştırılmıştır.

Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde yaygın bir şekilde kullanılmaktadır ve kullanmaya teşvik edilmektedir.

Ülkemizde de yoğun bir şekilde kullanılan LPG için 2A Mühendislik, 1995’ten günümüze öncü olmaya devam etmektedir.

LPG ve CNG alternatif yakıtlarında ülkemize çok büyük hizmetleri olan firmamız yaptığı yatırımlar ve kaliteli hizmet anlayışıyla kendisini günün koşullarına en uygun şekilde sürekli yenilemektedir. “Kaliteyi zaman belirler “ sloganıyla hareket eden firmamız, mükemmel müşteri memnuniyeti sağlamak ve çevreye karşı duyarlı olmak için sürekli iyileştirme hareketi ile çalışmalarına hızla devam etmektedir.

2A Mühendislik olarak firmamızda çalışanların güler yüzlü ve mutlu olmaları, siz değerli müşterilerimiz ile olan ikili ilişkilerinde en iyi hizmeti sağlamak adına bizim için son derece önemlidir.

2A LPG Sıralı Otogaz Sistemlerinde kaliteli ürün ve işinde uzman kadromuzla müşterilerimizin güvenini kazanmaktayız. Ayrıca müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli hizmet anlayışımızla hareket etmekteyiz. Müşterilerimiz hizmet almadan önce, hizmet alımı esnasında ve sonrasında her türlü soru ve sorunlarına cevap verebilmek için teknik ekibimiz daima işin başında.

Sizlerin talep, şikayet ve memnuniyetlerini değerlendirerek kaliteli hizmet anlayışımızı sürekli geliştirmekteyiz.

Web Adresimiz: http://www.2a-lpg.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder