5 Ağustos 2013 Pazartesi

0.01$ a Hosgator Kalitesi İle Tanışmak İster misiniz? ( Detaylı anlatım )



Hosgator'dan 0.01$'a Sınırsız Hosting Almak
Merhaba arkadaşlar,işler güçler derken ister istemez uzun uzun aralar veriyorum fazla yazı yazamıyorum kusura bakmayın.Bu makalemde  Türkiye’de yer alan mevcut hostinglere ve hostinglerden kaynaklı olarak sık sık yaşanan sorunlara değinip dünyanın en kaliteli ve en hesaplı hosting satıcısı olan Hosgator’dan aylık sınırsız alan/trafik/domain gibi özellikleri olan mükemmel hosting paketini nasıl 0.01$’a alacağınızı anlatacağım.

Bu yazıyı okuyan bir çoğunuz web sitesi sahibi eminim ki,ücretli hosting almamızı gerektiren sitelerimiz  için ilk yayın hayatları döneminde çoğumuz forumlar üzerinde satış konuları yer alan fiyatı bize uygun olan,ucuz hosting firmaları üzerinden hosting aldı ve sonucu tıpkı benim yaşadıklarım gibi oldu ve halende bu döngü süregelmekte. Günümüzde şartlar gereği sektöre yeni adım atan nesiller ve zamanında bizler,ister istemez piyasada yer alan bir çok acemi webmaster,yeni hosting firmasını bir şekilde bulup anlaşıyoruz.Sonucunda ne oluyor yarın hostinge karşı ufak bir saldırıda saldırı bahanesi ile siteleriniz kapanıyor veyahutta hostingi sahibi el değiştiriyor yada hosting firmasının sahibi bakıyor iş dışarıdan göründüğü kadar kolay değil kaçıyor uzak doğu kadar uzaklara. Ucuza yani uygun fiyatlara,saldırı aldığınızda o saldırıyı kaldırabilecek sizi hosting firması ile papaz etmeyecek,aşırı trafiğe mağruz kaldığında o trafiği hızını koruyacak ve  sitelerin yayına devam edebilmesini sağlayacak hosting  firması var mı?

Tabi ki var,ama ne yazık ki ülkemizde yerel bir sunucuda yok. Bu kaliteli firmalardan birisi de Amerika merkezli olanHosgator.com‘dur.

Hosting alanında dünyaya kalitesi ve dayanıklılığı ile nam salmış bir firma diyebilirim.
Şimdi gelelim;ana konuya. Türkiye’deki hosting firmaları ile sorunlar yaşayan arkadaşları Hosgator kalitesi ile tanıştırmaya.
Hosgator webmasterlar için bir nevi deneme paketi niteliğinde bir kampanya ile  başlıca özellikleri Sınırsız Trafik +Sınırsız Alan +Sınırsız Domain Ekleme  olan Baby Plan isimli hosting paketini 1 aylık sadece  0.01$’a sunuyor. Aşağıda bu hosting paketinin özelliklerine ve ve kampanyadan nasıl faydalanabileceğinizi anlatacağım.

Görsel Anlatım ve

Devamı İçin Lütfen Tıklayınız: http://hayalcin.com/0-01a-hosgator-hosting-kalitesini-yasamak.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder